• lisi_bg

Fa'afefea ona fa'amama gau

E faigofie ona fa'aoga lau, ae e to'atele tagata e faigata ona fa'amama.O lea matou te aʻoaʻoina oe ile faʻamamāina o lau i luga ole lau:

Coup 1: Fa'aaoga tatau nusipepa otaota

Liligi le pauta fufulu po'o le fa'amama i totonu o le taele taele, fa'afefiloi lelei, fa'asalalau le nusipepa i luga o le lau palapala, ma pulumu le nusipepa i luga o le lau i le vaila'au;pe a mago le nusipepa, aveese le nusipepa ma o le a mama le lau.

Motugaafa 2: Fa'aaoga se apa e fa'asusu ai le vai

Afai o le fale e i ai pupuni e le vaaia ma e le faigofie ona aveese, ia na o le faʻaogaina o le pesini vai i luga o le faamalama e fufulu ai.Pe a fufulu, fa'amama i se ieie po'o se pulumu fulunifo vaivai.E sili le fa'aogaina o se pusa vai fa'amalo maualuga e fa'afefe ai le pefu i lalo.

Coup 3: Mea lilo

Faʻafefiloi le fufuluina ma le uaina paʻepaʻe i le fua o le 1: 2, ona sasaa lea i totonu o se fagu vai, faʻaopopo se aofaiga talafeagai o le vai, lulu lelei, ma faʻafefe i luga o le lau.O le a e va'ai i pisia uma i luga o le fa'amalama lau ua fa'asalaina.Pe o se lagona ofoofogia?

Manatua: O le pulumu fulunifo e fufulu faalava, mai le agavale i le taumatau, mai luga i lalo ole kasa.

Coup 4: vacuum cleaner

Tuu le nusipepa i fafo o le faamalama lau.O le nusipepa e sili ona faʻapipiʻi i le faamalama tioata i fafo o le lau ma uu i lima.Fufulu le palapala mai le kasa i fafo o le faamalama.

Motugaafa 5: Faʻafefea ona faʻamama le susu ua maeʻa

Fa'aopoopo i ai sina susu ua mae'a le aoga i le pauta fufulu ma le vai ma fa'afefiloi i se vaifofo fa'amamā.Fa'aaogā se pulumu vaivai e fa'aoga ai le vaifofo fa'amama i itu uma e lua o le fa'amalama lau.A mae'a le 5 i le 8 minute, solo i se ie fa'asusu ile vai paipa.O lenei vaifofo faʻamamaina e sili ona mama pe a faʻamama le pefu, ae o le aʻafiaga o le aveeseina o le suauu e masani lava.


Taimi meli: Me-18-2022